Hindistan kırsalında yaşayan adam, evindeki kötü ruhlardan kurtulmak için büyücüye gitti.

Kötü Ruhlardan Kurtulmak İçin Büyücüden Tavsiye Aldı, Oğlunun Cinsel Organını Balta ile Kesti.

Hindistan kırsalında yaşayan adam, evindeki kötü ruhlardan kurtulmak için büyücüye gitti. Aldığı tavsiye ile oğlunun cinsel organını kesen adam, çocuğun ölümüne sebep oldu.

Kötü Ruhlardan Kurtulmak İçin Büyücüden Tavsiye Aldı, Oğlunun Cinsel Organını Balta ile Kesti, System.String[]
Ram Gopal Patel isimli baba, 13 yaşındaki oğlunun cinsel organını balta ile kesti. Kuvvetli batıl inançları olan adam, bunu oğlunun ve evlerinin kötü ruhlardan kurtulması için yaptığını söyledi.

Tombik

KÖTÜ RUHLARI KOVMAK İÇİN YAPMIŞ

Hindistan’nın Chhattisgarh eyaletinde meydana gelen olayda, evdeki seslerden ve pencerelerin kendiliğinden açılıp kapanması gibi olaylardan dolayı rahastsız olan ve bu sebeple kendini büyücü olarak tanıtan bir adama giden baba, evin kötü ruhlardan kurtulması için ondan yardım istedi. Batıl inançları olan adam, köyde yaşayan büyücüden, Rupesh Patel isimli oğlunun cinsel organını kesmesi tavsiyesi aldı.

ANNESİ BULDU

39 yaşındaki adam eve dönüp önce oğlunun kafasına sert birt cisimle vurdu ardından da eline bir balta aldı ve oğlunun cinsel organını kesti. Acı içinde kıvranan çocuk yoğun kan kaybı yaşıyordu ancak babası oralı olmadı. Adam evi terk ettikten sonra gelen annesi, yerde kanlar içinde yatan oğlunu buldu ancak çocuk hayatını kaybetmişti.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks