Grammy Ödüllerinde hile ve taraf tutulduğu iddaları.

Kasım Ayı Grammy Ödüllerinin yankıları sürüyor.

Grammy ödüllerinde ortaya çıkan skandal.

Grammy’nin organizatörleri Cuma günü sanatçılardan gelen eleştiriler ve hile iddiları sonrasında müzik ödülleri adaylarının gizli bir komite tarafından seçildiğini açıkladılar.

2022 ödülleri için Kayıt Akademisi tarafından kayıtlı olan 11 binden fazla adayın oylama üyeleri tarafından seçileceği belirtildi.

Daha önceden 15-30 üyeli uzman komite tarafından ödüller belirleniyordu.

Kayıt Akademisi, ödül sürecinde önemli değişikliklerin olacağını Grammy Ödülleri kurallarını ve yönergeleri ile şeffaf ve adil olması için gerekenlerin kararlılıklar yürütüldüğü ayrıca belirtildi.

  • Kayıt Akademisi ödüllerde oy kullanacakların kategorilerinin düşürüldüğü ve Latin ve Küresel müzik olmak üzere iki ayrı yeni kategori ekleyerek toplam 86 yak çıkarıldığı açıklandı.

Grammy Ödüllerinde çıkan tartışma aslında Kasım ayında R&B yıldızı Weeknd büyük bir parlama göstermesine rağmen şaşırtıcı bir şekilde aday gösterilmemesi Grammy organizatörlerine yönelik suçlamalar getirmişti.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks