FBI’ın veritabanı üzerinden suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu burçların suç işleme eğilimleri.

FBI verilerine göre ‘en tehlikeli’ burçlar neler?

FBI verilerine göre ‘en tehlikeli’ burçlar neler?

Yabancı kaynaklı astroloji siteleri en tehlikeli burçlar listesini tartışıyor. FBI’ın veritabanı üzerinden suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu burçların suç işleme eğilimlerinin belirlendiği iddia ediliyor.

EN TEHLİKESİZ BURÇ İKİZLER

Tombik

İkizler burcu istatistiklere göre en zararsız burç olarak kayıtlara geçmiş durumda… Değişken tavırlarından dolayı listede kendine daha üstlerde yer bulması beklenirken en az zararlı burç olarak kayıtlara geçmesi, inişli çıkışlı ruh halleri ile nam salmış bu burcun aslında kendinden başka kimseyi incitemediğini ortaya koyuyor gibi.

EN MASUM İKİNCİ BURÇ KOVA

Kurallı ve prensipli olmaya önem veren kova burçları en tehlikesiz ikinci burç olarak kayıtlara geçti. İnsanları ve olayları manipüle etme yetenekleri yüksek olan bu burcun mensupları, yaptıkları kötü işlerin üstünü örtebildikleri ve asla yakalanmadıkları için bu kadar masum gözüküyor da olabilirler. Kaynak: FBI verilerine göre ‘en tehlikeli’ burçlar neler?

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks