Esra Erol’un dün yayınlanan programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Evden kaçan eşinin evli ve çocuğunun kendinden olmadığını öğrendi!

Evden kaçan eşinin evli ve çocuğunun kendinden olmadığını öğrendi!

Esra Erol’un dün yayınlanan programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Karısı 3 ay önce evden kaçan Mesut Gürleyik, eşini bulduğunda karısının başkasıyla evli ve çocuğunun kendinden olmadığını öğrendi.

Esra Erol’un dün yayınlanan programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Programa katılan Mesut Gürleyik , eşi Gülcan Gürleyik’in 3 hafta önce evi terk ettiğini ifade ederek çocuğuna kavuşmak istediğini söyledi.

Tombik

Karısı Gülcan Gürleyik’i takip eden Mesut Gürleyik, apartmana girdi ve ikinci katta eşinin ayakkabılarını buldu. Kapıyı çaldığında, kapıyı açan kişiden, eşini çağırmasını istedi. Ve o an acı gerçekle karşı karşıya kaldı. Kapıyı açan kişi, Gülcan Gürleyik’in oğlunun eşi olduğunu ve bir torunu olduğunu söyledi. Eşini çağıran Mesut Gürleyik, çocuğunun kimden olduğunu kendisine sordu. Karısı, birlikte yaşadığı sevgilisi Cemil Arslan’dan olduğunu söylediğinde Mesut Gürleyik şoke oldu.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks