E Devlet’in yeni uygulaması olan soyağacı sorgulama hizmeti geçtiğimiz hafta hizmete girmişti.

E Devlet Soyağacı sorgulama uygulaması yeniden hizmete girdi.. İşte Soyağacı sorgulama ekranı.

E Devlet’in yeni uygulaması olan soyağacı sorgulama hizmeti geçtiğimiz hafta hizmete girmiş fakat kapasitenin çok üzerine çıktığı gerekçesiyle yayından kaldırılmıştı. Aşırı talebin ardından E Devlet’in diğer hizmetleri de kullanılamaz hale gelmiş vatandaşlar hiç bir hizmete ulaşamaz durumda kalmıştı. Gerekli geliştirmelerin yapılmasının ardından soyağacı sorgulama uygulaması yeniden açıldı.

E-Devlet soyağacı sorgulama sayfası geçtiğimiz günlerde aşırı yoğunluk nedeniyle durdurulmuştu. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri’nin gerçekleştirdiği çalışma sonrasında soyağacı sorgulama sayfası tekrar kullanıma açıldı. Vatandaşlar, “www.turkiye.gov.tr” internet sitesinden talep oluşturarak “Alt-üst soy raporu”nu öğrenebiliyorlar.

Tombik

Aşırı yoğunluktan dolayı geçici olarak paylaşımı durdurulan “alt-üst soy raporu”nun sorgulama sayfası yeniden açıldı.
Edinilen bilgiye göre, e-Devlet’ten alınmaya başlanan ve aşırı yoğunluktan dolayı geçici olarak durdurulan “alt-üst soy raporu”nun paylaşımı yeniden yapılmaya başlandı.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks