Dilipak, Bu coğrafyanın aynı zamanda ‘cinler’ ve devletlerin savaş arenası olduğunu yazdı.

Rivayetlere göre Medine bombalanacak, Kâbe’ye saldıracaklar, Hatay vurulacak.

Dilipak: Rivayetlere göre Medine bombalanacak, Kâbe’ye saldıracaklar, Hatay vurulacak.

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Türkiye’nin de bulunduğu coğrafyanın ilk kanın döküldüğü ve son kanın döküleceği yer olduğunu iddia etti. Dilipak, Bu coğrafyanın aynı zamanda ‘cinler’ ve devletlerin savaş arenası olduğunu yazdı.

Dilipak, “Kıyamet coğrafyası” başlığıyla yayımlanan yazısında “Rivayetlere göre İsrail daha sonra Medine’yi de bombalayacak. Kâbe’ye saldıracaklar. Filistin ve Lübnan’dan sonra Türkiye’yi de vuracaklar. Hatay vurulacak. Amik ovası kan gölüne dönecek” diyerek şu ifadeleri kullandı:

Tombik

“Geçtiğin yerleri toprak diye geçme tanı, düşün o toprağın altında binlerce kefensiz yatanı..”

Girdiğimiz topraklar, yaşadığımız toprakların devamı olarak aslında peygamberlerin ayak izleri ile doludur ve bu coğrafya aynı zamanda ilk kanın döküldüğü ve son kanın döküleceği, tarihin başladığı ve tarihin nihayet bulacağı bir coğrafyadır.

“Ahirzaman fitnesi, Deccalin fitnesinden koru..” bu coğrafyada yaşanan bir fitneden söz ederler. Bu coğrafya, Kafdağı, Babil ve Mısır mitolojisinin tam orta yerinde mitolojik bir coğrafyadır. Bu coğrafya cinlerin, devletin savaş arenasıdır aynı zamanda. “Melheme-i Kübra”, “Armageddon” bu toprakta yaşanması beklenen büyük savaşları anlatır.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks