Derin devlet vardır, olmalıdır… Allah zeval vermesin.

Cübbeli Ahmet canlı yayında.

Cübbeli Ahmet canlı yayında ‘Derin devlet vardır, olmalıdır… Allah zeval vermesin’ dedi, ortam buz kesti.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, katıldığı canlı yayında imam hatipleri ve ilahiyat fakültelerini eleştirdi. Bu okulların yetersiz olduğunu söyleyen Cübbeli,  Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın “sigara haramdır” yorumuna da tepki gösterdi.  Programa Cübbeli Ahmet Hoca’nın “Şu anki imam hatipler, ilahiyatlar sorunlu, Cemaatimizin siyasetle ilişkisi var, talebi yok, ve Derin devlet vardır, olmalıdır,  Allah zeval vermesin” sözleri  damga vurdu.

Habertürk’te Didem Arslan’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programına katılan Cübbeli Ahmet ismi ile bilenen Ahmet Mahmut Ünlü, gazeteciler Saygı Öztürk, Mehmet Akif Ersoy ve Veyis Ateş’in sorularını yanıtladı.

Tombik

Siyaset-tarikat ilişkilerini nasıl yorumluyor? Diyanet’in din öğretimi ve fetvaları hakkında ne düşünüyor?  sorularını cevaplayan Ünlü, katıldığı canlı yayında imam hatipleri ve ilahiyat fakültelerini eleştirdi.

Detaylar, Haber Linki
Kaynak: www.abcgazetesi.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks