Bu hafta 2’si yerli 6 film vizyona girdi.

Vizyona giren filmler!

Vizyona giren filmler!

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 2’si yerli 6 film vizyona girdi. 2018 Cannes Film Festivali’nde Belirli Bir Bakış bölümünde “En İyi Yönetmen” ödülüne layık görülen Sergey Loznitsa’nın “Donbass” adlı filmi Türk izleyicisi ile buluştu. İşte vizyondaki filmler…

AŞK BU MU?

Tombik

Bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girdi.

Kubilay Aka ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerini paylaştığı “Aşk Bu mu?”, hayatı boyunca mücadele etmek durumunda kalan bir genç erkek ile belli sıkıntılardan uzak hayat süren genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Salih Kalyon, Şerif Erol, Tanju Tuncer, Sadi Celil Cengiz ve Evrim Doğan’ın da rol aldığı filmin yönetmenliğini Ömer Uğur yaptı. Senaryosu Cüneyt İnay’a ait yapımın müzikleri Yıldıray Gürgen imzası taşıyor.

BANA BİR SOYGUN YAZ 2

Bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girdi.

Benzer Haber
1 3

Murat Toktamışoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı; Şafak Sezer, Çetin Altay, Umut Oğuz, Hasan Elmas, Semih Saral ve Turan Selçuk Yerlikaya’nın rol aldığı “Bana Bir Soygun Yaz 2” izleyici ile buluşacak. Senaryosu Ulaş Çobancı’ya ait olan komedi türündeki film, yeni bir soygun için bir araya gelen ekibin maceralarını konu alıyor.

DONBASS

Bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girdi.

2018 Cannes Film Festivali’nde Belirli Bir Bakış bölümünde “En İyi Yönetmen” ödülüne layık görülen Sergey Loznitsa’nın yönetmen koltuğunda oturduğu “Donbass” adlı film Türk izleyicisi ile buluşacak.

Bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girdi.

Valeriu Andriuta, Georgiy Deliev, Boris Kamorzin, Sergey Kolesov, Sergey Russkin ve Natalya Buzko gibi isimlerin rol aldığı film; Doğu Ukrayna toplumunun manipülasyon ve propagandanın etkileriyle bozuluşunu konu ediniyor.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks