‘Biz bize aramızda bugün tümümüz için…’ kıyameti getireceklerin son mesajı…

‘Biz bize aramızda bugün tümümüz için…’ kıyameti getireceklerin son mesajı…

Sistem çok başarılı bir şekilde kurulmuş ve zeki insanlar tarafından bir gelecek haritası hazırlanmıştır.  Mesajlaşma kelimelere gömülmüş bilinç altımız ve ekonomimiz hedef olarak seçilmiştir. Sistemi kuranlar sürekli çalışarak, sürekli araştırarak ve sürekli deneyler yaparak ilerlemeye devam etmektedirler. Hedef insanlığı yok edip yeni bir canlı türü ortaya çıkararak şeytana itaatkarlılığını göstermektir.

Kimdir? bu insanlığını kaybetmiş ve bu sistemi kurmuş, insan diye görünen fakat insan olmayanlar. Dünyayı kimler neden yönetmek istiyorlar? Neden insanlar katledilip insanın fiziksel yapısı değiştirilmek isteniyor? Neden sürekli bir güç istenmek de ve bu güçle insanlık yok edilmeye çalışılmaktadır?

Tombik

Bakınız tüm soruların cevabı bir noktada toplanmaktadır. Bu nokta sahip olduğunuz inanç noktasıdır. Yani var olma nasıl bir inanç ile meydana geldi ise yok olmada bir inanç uğruna olacaktır. Şeytan, hedefine ulaşacak, baltık çamuru ateşe yenik düşecektir.

İnsan, öyle bir kullanılmıştır ki bu kullanılmayı açıklayacak kelimeler yoktur. Ne tür bir yaratılmışlıktan ne tür bir yaratılmışlığa geldiğini asla bilemeyen ve tahmin edemeyen, insanın yok olmasına yine başka bir insanın sebep olması ise çok büyük bir acıdır. İnsan gerçek acıyı tatmamasına rağmen, acılarla yaşıyorum demesi ise zayıflılığının ötesinde inancının sağlam olmamasından kaynaklanır.

Gerçekten güçlü bir inanca sahip olsa idi, ne kullanılırdı ne de onun için bir sistem kurulurdu. Sistemin kurulması ve şeytana hizmet etmesi, insanın inanç zayıflığından kaynaklanmakdır. İnsan aslında yoktur. Var olan inançtır. Var olan inanç enerjisi hareket halindedir. Bunu bilenler sistemi kuranlardır. Öyle bir enerji ile hareket etmektedirler ki, bu enerji insanlara karşı değil insanların sahip olduğu inanca karşıdır.

Şimdi düşünün eğer böyle bir inanç ile hareket ediyorlar ise zaten siz yoksunuz. Onlar sadece sizin sahip olduğunuz inancı ele geçirmek ve kendilerine itaatkarlılığını sağlamak istiyorlar. Onun için öyle bir sistem kurmuşlardır ki, öğrendiğinizde şaşkına dönmeyi bırakın ne aklınız kabul edecek nede sahip olduğunuz beyin.

Onlar inancı ele geçirmek namına insanın tüm işlevselliğini kullanmışlardır. Onların tüm yol haritaları kelimelerde gizlidir. Çünkü harfleri bulan kelimeleri oluşturan ve bize öğreten onlardır.

Mehmet Arkın Gürbüz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks