Uyanın yeterince uyutuldunuz.

Veri kaynağı insan değil artık makinelerdir.

Veri kaynağımız makineler. Makinelerin veri kaynağı yazılmış olan kodlardır.

Buda şu demektir gerçeklik gerçekliğini kaybetmek üzeridir. Virüs ile pompalanan veriler bir veri kaynağından tüm dünyaya yayılmaktadır.

Sanal bir beyin dünyayı yani insanlığı yönetmeye başlamıştır. İnsanlık yanlızlaştırılmış sosyal ağlar ile düşünceleri ve fikirleri bir hücreye hapsedilmek üzeredir.

  • Geri dönüşü olmayan bir yola girmiş bulunmaktayız. Bu yolun sonunda ya savaş ya da makinelere teslimiyet vardır.

Siz yaratıcının bu gidişahata dur diyeceğini düşünüyor iseniz çok yanılıyorsunuz. Kaderi ve kederi tanımlayan siz değil misin? İnsanlığın böyle bir kaderi olup olmadığını nasıl açıklayabilirsiniz…

Hayatı gerçekliğine geri döndürecek sadece beş olgu vardır. Bu olguları bedenimize yerleştirip ruhumuz ile özdeşleştirmeliyiz.

İnanç, Güven, Doğruluk, Dürüstlük ve Samimiyet.

Tüm varlığın var oluşu ve yok oluşu sizin bu tanımladığınız ve yaşamımızı özetleyen beş olgu ile başlayan ve biten bir hayat formu insanlığın gerçek var olma kaynağıdır.

Bu kaynağa ulaşmadan, bu kaynağı özümsemeden, bu kaynağı kullanmadan gerçekliğe ulaşamaz ve sanal bir hayatta yaşamaya başlarsınız.

Hayal kurmak gerçek bir hakikat olabilir ancak bu kaynaklara sahip ise. Bu kaynaklardan yoksun hayal ancak sizin için oluşturulmuş sanal bir hayattan başka bir durum değildir.

Uyanın yeterince uyudunuz…

gerçek veri kaynaklarıgeri dönüşü olmayan hayathayatın gerçekleriuyuyan insanlıkveri kaynakları