Uyanın, uyanamayacağınız bir yaşam formu geliyor olabilir.

Maske ile yaşamak mı???

Eğer sürekli maske takarsanız bağışıklık sisteminizi kaybedersiniz…

Bunu ne google babaya, ne profesörlere, ne de tıp dünyasına sormanıza gerek var. Eğer birazcık akla sahip iseniz bunu sizde anlarsınız.

Soluduğunuz havanın ne işe yaradığını biliyorsunuz herhalde, gerçi soluduğumuz havada artık değiştirildi ama çaresizlik böyle bir şey galiba. Billy amca bize ne yapmak istiyor ise artık…

Bazen diyorum başka dillerde mi anlatmaya çalışsak gerçekleri çünkü insanların bildiği dilde yazıyorsunuz yinede anlamıyorlar.

Düşünsenize bütün gün maskeli olduğunuzu, daha 10 dakika içerisinde ağzınıza garip bir tat geliyor ve burnunuz bir koku ile kendini kaybediyor. Nasıl olacak da bütün gün maskeli nefes alacaksınız.

Ayrıca nefes almadan yani ciğerlerinize havadaki karbondioksit ve oksijen gitmeden nasıl yaşayacaksınız…Doğru maskenin gözenekleri var. Allah bilir o gözenekler neyi süzüyor da bizim içimize nasıl bir hava getiriyor.

Bence maske takmayın virüs bulaşırsa da bulaşsın öleceksek de ölelim. Zaten yaşamıyoruz ki. Belki yaratıcı doğru karar verdiğimiz için bizi yaşatır kim bilir…

Doğru ya siz her şeyi biliyorsunuz çünkü size öyle öğretildi ve öyle reklam yapılıp beyninize öyle veriler işlendi ve işleniyor. Haklısınız ne demeliyim ki..

Sadece şunu demek zorundayım,  uyanın…uyanamayacağınız bir yaşam formu geliyor olabilir.

MAG

Anlamlara Anlam Katan Sözler

maske takmanın zararlarımaskeden nefes alabilir miyim?maskenin getirdiği havaneden maske takıyoruzuyuyan insanlıkuyuyor muyuz?