Ünlü hacker grubu Anonymous sosyal medya hesabı

Eroğan ile ilgili tweetleri.

Anonymous’tan Erdoğan’a yeni tweet:

“350 milyar dolar”Ünlü hacker grubu Anonymous sosyal medya hesabında yine Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı hedef alan bir dizi tweet attı.

Ünlü hacker grubu Anonymous, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a atıf yaparak, “Reis, bize HSBC, Vakıfbank, Deutschebank ve Credit Suisse’yi anlat. Berat, Bilal ve Yiğit’le iç ettiğiniz yüz milyarlarca Dolar’ı anlat. Anlat ki senin gibi bir ustadan feyz alalım!” ifadelerini kullanmıştı.

YENİ TWEETLER

Hacker grubu Anonymous dün akşamdan bu yana tekrar tweetler atarak yine Erdoğan’ı hedef aldı.

350 MİLYAR DOLARI NE YAPALIM?

Hacker grubunun tweeti şöyle:

“Reis, elimizdeki 350 milyar dolardan fazla kara parayı aklamak için hangi bankaları kullanmamızı önerirsin?
Seçenekler:

1. Ziraatbank
2. Deutschebank
3. Vakifbank
4. Credit Suisse
5. HSBC
6. Albania’s BKT Bank
7. Sudan’s Central Bank
8. DBS Bank
9. Hepsi”

Türkçe tweetlere devam eden Anonymous manidar bir mesaj yazdı: “30 Aralık akşamı biz ve eski bir adminimiz RedHack’e dair son açıklamamızı yayınlayıp bu konuyu olması gereken yere yani tarihin tozlu raflarına göndereceğiz… Çünkü ölüler hakkında konuşmak bize yakışmaz.”

ANONYMOUS KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Konsept olarak siyasi temelli bir internet saldırı grubu olan Anonymous, tüm dünyada faaliyet gösteriyor. Grubun sloganı ise; ‘’Biz Anonymous’uz. Orduyuz. Unutmayız. Affetmeyiz. Bizi bekleyin’’.

Grubun uluslararası gücü göze alındığında CNN, Anonymous’tan WikiLeaks’in üç büyük halefinden biri olarak bahsediyor. Kurumların internet sitelerini ele geçirerek ve kişilerin gizli bilgilerini paylaşarak eylemde bulunuyorlar.

Kendilerini aktivist olarak tanıtan Anonymous grubu üyeleri, “görevi kötüye kullanmak, adil olmama ve hak ihlallerinde” gibi konularda suçlamada bulundukları kişi veya kurumları hedef alıyor.

Detaylar, Haber Linki

350 milyar dolar neredeanonymous erdoğan twitlerianonymous kimlererdoğan hakkında tweetler