Teknolojinin sunduğu veri ve istatistikler

Asla doğru olamaz.

Herkesin verisi kendi bilgisayarında veya kendi cep telefonundadır…

Bir zamanlar topa müdahale var demiştim de siz gülmüştünüz. Ufkunuz ne kadar geniş ise cümlelere ancak o kadar anlam katabilirsiniz. Eğer bir ufkunuz yok ise zaten cümleleri anlamazsınız.

Şans diye bir durum yok planlama ve formüller vardır.

Popülerite ‘Düzen’in yasallaşmış halidir.

Yerleşmek ve ele geçirmek hatta kontrolü sağlamak için bir çok madde veya kavramlar ücretsizdir. Ancak sonra ücrete tabi olur.

Tüm dünyaya yayılmak ise free kelimesi ile başlamıştır yani bedava. Hiç bir şey asla bedava olamaz eninde sonunda onun bedeli ödenir. Taki sahip olduğunuz hayat gibi.

İnsanın en iyi algılama dönemi kırk yaşından sonradır. Kırk yaşına kadar onu yoğurup şekillendirebilirsiniz. Ancak ne kadar şekillendirir iseniz şekillendirin veya ne kadar yoğurur iseniz yoğurun kırk yaşından sonra gerçekleri görecektir. Ve lakin bu yaşın anti deprasyon yönü ise korku. Bu yaştan sonra korku çok daha ağır basar.

Korkunun bedeli ise hayatın bedelidir.

İnsanlar ölmekten korkmaz korkularından korkarak ölürler. Tekrar dirilip kendilerine sonsuz hayat vaad edileceğini bildikleri ve öğrendikleri halde bu hayatı sahip oldukları şimdiki hayatla karşılaştırarak şüpheye düşerler ve o hayattan bi haber olmadıkları için tercihlerini hep yanlış yaparlar.

Akıl eğer yaratıcıya ulaşmak veya onu oynamak ise buyrun aklınızdaki verileri seçin…

Ancak teknolojideki verilere ve istatistiklere inanmayın. Çünkü onlar sadece sizin bakış açınız ve beyniniz için düzenlenmiştir.

Saygılar,
Mehmet Arkın Gürbüz

algılama yöntemiistatistikler ve sonuçlarkorkunun bedeliteknoloji verileriteknolojideki veriler ve sonuçlar