Tek kadınla doyan erkek sapıktır.

Abdullah Yolcu’dan skandal sözler: Tek kadınla doyan erkek sapıktır.

Şeyh önadlı din istismarcıları iyice kontrolden çıktı. Abdullah Yolcu bir sohbet videosunda kadınlar ile ilgili akıl dışı iddialarda bulunup, erkekleri “çok eşli olmak için yaratılmış” şeklinde tasvir ediyor. Abdullah Yolcu’nun bu sözleri çok tartışılırken, sosyal medyada büyük yankı buldu.

Son günlerde sosyal medyada paylaşılan ‘din alimi’ kisvesi altında yorum yapan ‘şeyhlere’ bir yenisi daha eklendi. Kadınların ve erkeklerin cinsel hayatlarını diline dolayan Abdullah Yolcu, erkekler hakkında çirkin imalarda bulunuyor. Kadınlara yırtık erkeklere sapık diyen Yolcu, büyük tepki topladı.

Tek eşi olan erkeğin, erkekliğini test ettirmesi gerektiğini iddia eden Abdullah Yolcu, “Bir erkek tek bir kadınla doyuyorsa, sapıktır” diyerek haddini şuursuzca aşıyor. Skandal sözlerine kadınlarla devam eden sözde alim, başka erkekle beraber olan kadınlara da yırtık diyor!

Detaylar
Haber Linki

8 mart emekçi kadınlar günüAbdullah Yolcudiyanet ve kadınlarEn İyi Kadın Oyuncugüzellik ve kadınkadınlara yönelik sözlerŞeyh önadlı din istismarcılarıskandal sözlerTek kadınla doyan erkek sapıktır.