O Ses Türkiye 2018 birincisi kim oldu?

O Ses Türkiye 2018 birincisi kim oldu?

İşte O Ses’in bu yılki şampiyonu O Ses Türkiye’nin 4 Şubat tarihli bölümünde final heyecanı yaşandı. ‘O Ses Türkiye 2018 şampiyonu kim oldu?’ sorusuna yanıt geç saatlerde geldi. Finale kalan Aydan, Ceren, Lütfiye, Nihat, Oğulcan ve Yener- Ümit ikilisinin kıyasıya mücadele ettiği final bölümünün sonunda 1 kişi sms oylaması sonucunda şampiyon ilan edildi. İşte O Ses’in bu yılki şampiyonu ve yaşam hikayesi!

Acun Ilıcalı’ın sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye 2018 sezonunun birincisi belli oldu. Yıldız Tilbe ve Hadise’nin birer, Gökhan ve Murat Boz’un takımından ise ikişer kişi O Ses Türkiye’nin finalistleri olarak belirlenmişti. Peki O Ses Türkiye 2018 şampiyonu kim oldu? İşte gecede yaşananların kısa bir özeti ve sms oylaması sonucu şampiyon ilan edilen o isim!

O Ses Türkiye’nin aylar süren mücadelesinde büyük finale kadar kalmayı başaran Aydan Kahraman, Ceren Düzova, Lütfiye Özipek, Nihat Mugil, Oğulcan Bolcan ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi şampiyon olmak için performanslarını sergiledi. İlk turda Ceren ve Aydan, İkinci tur bölümünde ise Nihat ve Oğulcan elendi.

ŞAMPİYON KİM OLDU?

Detaylar
Haber Linki

acun ılıcalı o ses çocuklaracunun kız arkadaşılütfiye o ses türkiyelütfiyenin parçalarılütfiyenin söylediği şarkılaro ses türkiye birincisio ses türkiye canlı yayıno ses türkiyede kim birinci oldu