‘Polat Alemdar’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Necati Şaşmaz

Necati Şaşmaz'ın ses kayıtları ortaya çıktı.

Necati Şaşmaz’ın ses kayıtları ortaya çıktı: Ben maalesef seçilmişim.

‘Kurtlar Vadisi’ adlı televizyon dizisinde ‘Polat Alemdar’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Necati Şaşmaz’ ın kendini Mehdi ve ‘seçilmiş kişi’ olarak gördüğü ve çevresine de bunu söylediği ses kayıtları ortaya çıktı.

Ekranlara yeniden dönüş hazırlığı yapan ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde ‘Polat Alemdar’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, 17 Mayıs’ta iki çocuğunun annesi Nagehan Kaşıkçı’dan boşandı. Boşanma aşamasında Nagehan Kaşıkçı, eşinin müridi olduğu tarikat ve mehdilik iddiasının yuvalarını bozduğunu iddia etti.

Halk TV yazarı İsmail Saymaz bugünkü ‘Hazret-i Polat Alemdar’ başlıklı yazısında Necati Şaşmaz ve Nagehan Kaşıkçı’nın boşanmasına neden olan Şaşmaz’ın müridi olduğu tarikat ve mehdilik iddiasını ele aldı. Saymaz, ayrıca mahkeme dosyasına sunulan Şaşmaz’ın, babasının kuzeni İrfan T. ile konuşmasının kayıtlarını paylaştı.

Saymaz’ın yazısı şöyle;

‘Kurtlar Vadisi’ adlı televizyon dizisinde ‘Polat Alemdar’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçen 17 Mayıs’ta iki çocuğunun annesi olan Nagehan Kaşıkçı ile boşandı.

Detaylar, Haber Linki

'Polat Alemdar' karakteriHalk TV yazarı İsmail SaymazMehdi ve 'seçilmiş kişi'seçilmişler kimler