Onlar ‘Mehdi’nin geleceğini (geldiğini) ve kim olduğunu çok iyi biliyorlar.

Yeni bir iletişim kaynağımız olmalı...

Bakınız, şuan ki tüm ‘Düzen’ Mehdi’nin geleceği üzerine kurulmuş olabilir.

Mehdi’nin kıyametten önce geleceği ve tüm dünyaya adaleti getireceği için şeytaniler tarafında yüzyıldır çalışan bir ‘Düzen‘ olma ihtimali bulunmaktadır ki ben bulunduğunu söylüyor ve inanıyorum.

Tek yapmanız gereken akıl yolu ile yaşadığınız hayatı ve yaşatılan hayatları incelemek, düşünmek ve analiz etmektir.

Örneğin Medya denen sistemi düşünün, reklam denen bilinç altı gösterimleri düşünün, bizleri yönetenlerin konuşmalarını inceleyin, ses dalgaları üzerine çalışma yapın, görsel temalar ile verilen mesajlara bakın… Ve onlar Mehdi’nin kim olduğunu çok iyi bilmektedirler. Ama hiç bir zaman ve asla açıklamayacaklar.

  • Kurdukları ‘Düzen‘ herşeyi tespit etmiştir. Geçmişi değiştirmiş geleceğe ise bir düzen vermiştir.

Aslında bunu sizde yapabilirdiniz. Tek yapmanız gereken beyninizi ve aklınızı kullanmak değil düşünmekti. Düşünmeyi ve analiz etmeyi başarabilse idiniz bu gün dünya üzerinde nasıl bir ‘Düzen‘nin olduğunu anlayabilirdiniz.

Haklısınız sizi eğitim denen bilgi kirliliği ile kandırmayı başardılar. Hatta yaşam formunuzu öyle bir değiştirdiler ki sizin bunu anlamanız imkansız hale geldi.  Ama üzülmeyin zaman geldiğinde tüm hayatı gökyüzünden izlemeye başlayacak size nasıl bir hayat formu sunulduğunu göreceksiniz.

  • Biz inananlar kalbimizi açtığımız sürece varlığımızı yaratıcıya bağladığımız sürece gerçekleri görecek ve bunları sizlere aktaracağız. Biz diyorum çünkü dünya üzerinde benim gibi düşünen insanlığın sahip olduğu hayat formunu gören milyonlarca insan var.

İşte ‘Düzen‘ bunuda biliyor ve iletişimi kontrol altında tutuyor. Şimdilik iletişim kaynağımız onların elinde olabilir. Ama bir gün onu bize teslim edecekler…

Düzen‘in en büyük silahı iletişimdir. Ve Mehdi’yi inkar etmek içinde iletişimi kullanacaklar. Tüm dünyanın iletişim ellerinin altındadır. İstedikleri an bizi bundan mahrum edebilirler.

Gerçi buna da siz sebep oldunuz. Eğer düşünmeyi başarıp zamanında bir takım durumları düşünse idiniz bu kadar ilerleyemez ve insanlığı bu kadar kolay bir şekilde ele geçiremezlerdi.

Onun için sadece bugün düşünün, düşünün ki yarın insanlık ne hale gelecek ve ne yapmanız gerek…

MAG

bilinç altımızdünyada ki düzengörsel temalarmedya düzeneğireklam yollarısanal dünya