Neye adapte oldunuz?

Varlığınıza mı yoksa size sunulanlara mı?

Var olmaya adapte olmak.

Ellerim, ayaklarım, tüm bedenim şekil itibari ile aynada gördüğüm gibi ancak biliyorum ki görünmeyen, göremediğim bir enerji de var.

Fizikselliğin bittiği, varlığının parçalara ayrıldığı, bize öğretilen ruh, nefis, can ve beden mi sadece var olmayı ispat eden…Yoksa bilmediğimiz algılayamadığımız var olmamızı gerçek anlamda ifade eden bir enerjie daha mı var…

  •  Oluşumların meydana gelmesi, meydana gelenden tekrar bir takım var olmaların döngüsü, insan bedenindeki çalışma enerjisi gibi mi…

Gördüklerimiz sadece gördüklerimizi mi ifade ediyor. Derinlerde yatan başka var oluş kaynakları var mı?

Var olan ancak bizim varlığını göremediğimiz, duyamadığımız, hissedemediğimiz hatta algılayamadığımız küçük bir zerreden meydana gelen, ancak tüm evreni meydana getiren bir olgu, enerji, bilinmeyen mi???

Çekileceğimiz zaman ne zaman? Ve neden çekileceğiz…İnsanlık yok mu…Varlığı ve yaratılmayı ifade eden sadece tek bir insan mı var.

  • Onun varlığı varlıkları arasında ne ifade ediyor ki onun zerresinden suret kazanıp sonra tekrar ona doğru çekileceğiz…Onun parçalarımıyız yoksa onun için çalışan bir enerji mi?

Var olmayı mı ispat etmeliyiz yoksa var edene adapte mi olmalıyız…

Hangisi olursa olsun eğer var olmanı ispat etmek istiyorsan yaratılanlara adapte olup anlaman gerekli.

Bunun içinde sadece düşünmen yeterli…

Haber Veriyoruz

Gündem

bilinmeyen enerjibiz yok muyuz?var olanlardan üstün olmakvar olmanın anlamıvarlığını ispat etmek