Nedir sizi fanatizme iten mutluluk dalgaları?

Uyuyan bir toplum...

Fanatizm uykusundan bir türlü uyanımıyorsun…

O kadar çok şeye saplanmışsınız ki birinden kurtulsanız diğerinden kurtulamıyorsunuz. Bu sizin kaderiniz değil, bu sizin tercihiniz ve seçtikleriniz.

Aslında hiç kimse hayatınıza müdahale etmiyor, siz buna ortam hazırlıyorsunuz. Kararsızlık ve iktidarsızlık sizi bu duruma getirdi. Fazla kafanızı çalıştırmak ve yormak istimiyorsunuz. Çünkü beyninizi düşünmeye davet etmek çok yorucu geliyor. Bir de sürekli aynı kelimeleri kullanmaktan şikayet edersiniz. Hiç kimseyi beğenmez doğrulara da basit dersiniz.

Hadi bunları anladık da şu fanatik olma posizyonunuz çözümlenemiyor. Tamam biraz da fanatik olun ancak onun en dibine inmeyin yoksa orada uyuya kalır hayatı olduğu gibi kabul edersiniz. Bunu planlayanlar hep bunun üzerinde çalışıyorlar. İnsanlığı birbirine düşürmenin yollarından biri de onları anormal derecek fanatik yapmak ve çığırtganlığa teşvik etmek.

Sizleri nelerin mutlu edeceğinden öte neyin size mutluluk vereceğini düşünmeniz gerek. Fanatiklik eğer mutlu ediyor ise buyrun mutlu olun ancak bu fanatik mutluluğunuz ile başkalarını mutsuz etmeye hakkınız yok.

Size tavsiyem fanatizm uykunuzdan uyanın aksi halde çok üzücü ve acı verici bir hayat yaklaşıyor.

MAG

fanatik olmak ne demekfanatik olmanın anlamı nedirfanatizm nedir?uyuyor muyuz?