Mehdi geldi kapınız da ama siz kapıyı açmıyorsunuz…

Bekleyin belki bir gün gelecek...

Mehdi gelecek mi yoksa oluşacak mı??? Yoksa geldi mi zaten…

Bir düşünün siz insana değermez iken nasıl olurda ‘Mehdi gelecek…‘ der ve onun beklentileri içerisine girersiniz. Geldiğinde ‘Ben Mehdiyim…‘ mi diyecek. Bu kadar saf olup kendinizi kandırmayın.

Mehdi gelmiş de olabilir içimizde de olabilir belki de onu henüz bulamadınız…Belki onu bulmanız gerek. Belki sürekli gözünüzün önündedir.

Mehdi belki de inancın birlik ve beraberlik olması ile ortaya çıkacak ona güç verecek ve insanlar tarafından seçilecek kişidir.

Bir kere Mehdi’yi neden bekliyorsunuz? Adalet getireceği için mi inandığınız dini yayacağı için mi? Ama nasıl olur siz zaten Adaleti sağladığınızı söylüyorsunuz, ayrıca tüm dini vecibelerinizi yerine getirdiğinizi iddia ediyorsunuz…

  • Sizin sorununuz ne? Eğer Mehdi’yi bekliyor iseniz Dünya üzerinde bir adaletsizlik söz konusu, inancı kullanma söz konusu, inançsızlık söz konusu demek değil midir?

Mehdi gelecek algılamasını oluşturanlar elbette sizin önünüze bir Mehdi sunacaktır. Buna emin olabilirsiniz. Peki onun gerçek Mehdi olduğunu nasıl anlayacaksınız…Mucize mi isteyeceksiniz, komiksiniz…

Önce Mehdi’nin neden gelmesi gerektiğini düşünün ki bunu sebebi zaten sizsiniz ve geçmişiniz. Mehdi bir insan ise eğer yok mu çevreniz de Adaleti savunan gerçek hakkı hukuku sunan ve yaratıcıya inanmış ve onun isteklerini yerine getiren…

Mehdi içimizdedir. İçimizde oluşacak gerçek inanç kaynağıdır. Onun fizikselliğe bürünüp bürünmeyeceğini ancak yaratıcı bilir ve o karar verir.

Önemli olan onun ne için geleceği değil insanlığın ne hale geldiğidir.

İnanç bütünlüğünü sağlayamadığımız ve gerçek yol gösterenlere inanmadığınız sürece Mehdi sadece hayaliniz de sizi kurtaracak kişi olarak kalacaktır.

Halbuki kurtuluş zaten sizin elinizdedir.

MAG

gerçek mehdi nerede?mehdi geld mi?mehdi gelecek mi?mehdi içimizde mimehdi ne demek