Kuantum Lensi takarsak neler olacak…

Nesnelerin moleküler halde görülmesi ve atomlara ayrılması.

Nesnelerin kuantum halini görmek…

Fizikçiler ve bilim insanları nesnelerin kuantum lensi ile moleküler halde görülebileceğini iddia ediyorlar. Düşünsenize etrafınıza baktığınızda tüm nesneler hareket halinde, bu çok ilginç biraz da ürkütücü tabi ki…

  • Ayrıca bırakın nesnelerin moleküllere ayrılıp atomlara parçalanmasını bunları parçalanan atomları dondurmayı bile düşünüyorlar. Evet bir atomun dondurulması mümkün olabilir mi? Dondurulduğunda ne olacak, yoksa zaman mı duracak.

Son yıllarda fizikçiler kuantum enerjisine ve kuantum dolanıklığına takmış durumda.

Yapılan çalışmalar o kadar ilerledi ki tabi biz sadece bunları haberlerde ve yaptığımız araştırmalar sonucu öğreniyoruz. Mümkün mü diye sorarsanız tabi ki mümkün. Kuantum bilgisayarlar yakında hayatımıza girecek.

O zaman çok hızlı bir şekilde verilere ulaşacak ve bu verilerden olağanüstün sonuçlar elde edeceğiz.

Ancak kuantum bilgisayarlar kullanılarak örneğin bir kuantum göz lensi yapılarak insanların bu lensi kullanması çok güzel olsada beynimizin hareket eden nesnelere nasıl tepki vereceği de başka bir konu.

Nesnelerin moleküllere ayrılması ve hareket ederek atomlara parçalanması insanoğlunda yeni bir yaşam formu oluşturabilir.

  • Durağan olmayan bir yaşam tarzında hayatın nasıl etkileneceği ve beynin nasıl düşünmeye başlayacağı da ayrı biri konu.

Haber Veriyoruz

kuantum lensi nedirnesnelerin durağan halinin bozulmasınesnelerin moleküler halinesnelerin parçalanmasıtüm madde hareket halinde