Kötüleşen teknolojiye nasıl dur diyeceğiz…

Kodlamayı sınırlandırmak ve kontrol altına almak.

‘if’ değerini yok etmemiz gerek.

  • Fiziksel boyutları başka bir fiziksel boyuta taşımanız veya hareket ettirmeniz için bir enerjiye ihtiyacınız var. Tabi bu enerjininde başka bir enerjiye ihtiyacı olduğunu bilmeniz gerek…

İşte burada chipler ve bu chiplere bağlı entegreleri hareket ettiren kodlar ortaya çıkıyor.

Hiç merak ettiniz bu mikro chip denen fiziksel yapı nedir? Ben bir çok kez düşündüm büyük bir ihtimal karbondan yapılan itme ve çekiş gücü olan bir madde. Yani bildiğiniz mıknatısta kullanılan karbon.

Her çalışan makinenin bir beyin gücü olması gerek yani itiş ve çekiş kuvveti bu olmaz ise zaten o makineyi hareket ettiremezsiniz. İşte bu mikro chiplerin sahip olduğu karbon (iten ve iletken) akımı veren frekanslardır yani itmi ve çekme manyetik dalgalar…

İşin aslı ve dibi manyetizme yani çekim kuvveti ve itim kuvvetine varmaktadır.

Tüm teknoloji ürünlerinin temel alt yapısında bu vardır kodlama ise bu fiziksel makinelere hareket boyutu sağlayan sayısal değerler ile frekansları hareket geçiren sayılardır.

Kodlamada en önemli değer ‘if’ dir. Yani bir kod yazılımının herhangi bir yerinde if değerini yok eder iseniz o kodlama aktif olarak çalışabilir ama bir yerde kesinlikle tıkanacaktır.

  • Makineleri ve onları hareket ettiren kodların olmazsa olmaz değeri ‘if’tir. Tabi ki if kodu if olarak kodlanmamıştır. Onun hangi değere karşılık kodlandığını bulmak zorundasınız. Bu da işin en zor kısmıdır. Tabi ki bunun da mantıklı bir formülü vardır. İşte burada beyninizin devreye girmesi gerek.

Haber Veriyoruz

kodlama hatalarıkodlama ve makinelerkodlamayı durdurmakmakineler nasıl hareket ediyormakineler nasıl kodlanıyor