Karanlık yaklaşıyor…

Artık bir ışık olmaya başla.

Karanlık da yolunu bulursan sen bir ışıksın demektir.

Zihninde ne kadar derine inersen in orada bulacağın bir şey yoktur. Ancak karanlığı aydınlatmak istiyor isen bir ışık olabilirsin.

  • Onun içindir ki zihin çözülemeyen bir karanlıktır. Onu çözmeye çalışmayın. Eğer zihninizde ilerlemek istiyor iseniz ışık olmaktan başka bir çareniz yoktur.

Işık olmak korkuların üzerine yüklenmektir. Her ne olursa olsun bütün korkuları yenmektir.

Eğer bilgi bir ışık ise paylaşmalısın. Eğer öğreniyorsan daha fazla öğrenmelisin eğer daha fazla öğreniyorsan artık öğretmelisin felsefesi basitlikten öte bireyin korkuları yenerek ilerlemesidir.

Siz, ışık olmadan önce karanlığı görmelisiniz. Ancak karanlığı gördüğünüzde veya karanlığın içine düştüğünüzde bir ışık olabilirsiniz. Yoksa nasıl olurda öğrenip öğrenip ben bir ışığım diyebilirsiniz. Öğrenmek karanlığı görmek değil midir? Neden öğreniyoruz…

Öğrenmek verilen eğitim değildir. Öğrenmek varlığın kendini algılamasıdır. Bu algı sonucu meydana gelen oluşumları kavramasıdır.

Oluşumların nasıl meydana geldiğini görmesi ve bilgi edinmesidir. Edindiği bilgiyi paylaşması da onun bir ışık olma yolunda ilerlemesidir.

Karanlık yaklaşıyor…Artık bir ışık olmaya başla bütün korkularını ayaklarının altına al ve inancını yükselt.

Haber Veriyoruz

bilgi bir ışık mıdır?bir ışık olmakışık olmak ne demeköğrenmenin amacı nedirzihnin karanlığı