İstanbul’un en pahalı caddelerinde kira fiyatlarından ötürü her 3 dükkandan biri boşalmaya başlayınca.

Lüks caddelerde yüzde 30 düşüş var.

İstanbul’un en pahalı caddelerinde kira fiyatlarından ötürü her 3 dükkandan biri boşalmaya başlayınca mal sahipleri de harekete geçti. Hem satılık hem de kiralık fiyatlarında yüzde 30’lara varan düşüşlerin yaşandığı belirten uzmanlar emlak avcıları için kaçırılmayacak bir fırsatın oluştuğunu vurguluyor.

Mal sahipleri harekete geçti! İstanbul’un lüks caddelerinde yüzde 30 düşüş var​.

İstanbul’un en pahalı ve gözde caddelerinin kiralarında büyük düşüş yaşanıyor. Bölgede faaliyet gösteren gayrimenkul uzmanları satılık ve kiralıkta yüzde 30’lara varan düşüşlerin olduğunun altını çiziyor. Öte yandan 100 bin TL’ye kadar çıkan yüksek kira maliyetlerini karşılayamayan lüks markalar ise ya kiraları daha uygun olan tenha noktalara taşınıyor ya da döviz cinsinden olan ödemelerini indirim revizesi ile birlikte TL’ye çevirtiyor.

YÜZDE 30 DÜŞÜŞ YAŞANIYOR

Lüks mağazaları ve sosyo ekonomik çevresi ile dikkat çeken İstanbul’un en pahalı caddelerinde her 3 dükkandan biri boşalmaya başlayınca mal sahipleri de harekete geçti. Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi, Nişantaşı ve Bakırköy’deki emlak fiyatlarında ve dükkanların kira oranlarında yüzde 30’a varan büyük düşüşler yaşanıyor. Döviz fiyatlarında yaşanan dalgalanmanın ünlü mağazaları ya kapanmaya ya da taşınmaya ittiğine dikkat çeken gayrimenkul uzmanları, gelecek yıl fiyatların düzelmesini bekliyor.

3 SENENİN EN KÖTÜ YILI

Detaylar
Haber Linki

dükkan kiralık istanbuldüşen emlak fiyatlarıemlak düşük bedelemlak fiyatlarıemlak fiyatları düştü müemlak fiyatları düşüşen pahalı caddeler dükkanen pahalı dükkanlar