İstanbul da aşıtı karşıtı miting düzenlenecek.

11 Eylül 2021 İstanbul Maltepe Aşı Karşıtı Miting

Aşı karşıtı miting Maltepe İstanbul

İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi İstanbul Valiliği bu cumartesi Maltepe’de düzenlenecek olan “aşı karşıtı miting” için izin verdi. Valilik mitingin anayasal sınırlar dahilinde olduğunu ve emniyet tedbirleri alınacağını söyledi.

İstanbul Valiliği cumartesi günü Maltepe’de düzenlenecek olan “aşı karşıtı miting” için izin verdi. Valilik tarafından alınan kararda “Anayasayı Koruma İnisiyatifi Bir Araya Geliyor” çağrısı ile yapılan mitingin 11 Eylül günü saat 15.00 ile 18.00 arasında düzenlenmesine izin verildi.

Valilik, söz konusu mitingin 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 9. ve 10. maddelerine göre değerlendirildiğini ve Maltepe Miting Alanı’nda Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde belirtilen kurallara riayet edilmesi kaydıyla uygun görüldüğünü belirterek, gerekli emniyet tedbirlerinin alınması kararlaştırdı.

Daha önce de ‘Anayasayı Koruma İnsiyatifi Bir araya Geliyor” başlığıyla Maltepe Kaymakamlığı’na başvuruda bulunulmuştu. Ancak kaymakamlık çarşamba günü yayınladığı kararla izin vermemişti.

Detaylar, Haber Linki

aşı karşıtı insanlaraşı karşıtı mitingleraşıya karşı çıkanlarmaltepe aşı karşıtı miting