İnsanlığı kimler yönetmeye çalışıyor…

Bu kadar basit olmamalı.

Dünya beyinsiz ve akılsız insanlar tarafından yönetiliyor…

Bu kanaate nasıl vardım dersiniz çok basit izleyerek, düşünerek ve analiz ederek.

Bu yazıyı okumadan önce benim varlığımı unutun. Ben yokum yani bu yazıyı yazan yok her hangi bir insan yazmış gibi okuyun lütfen.

Hani biz diyoruz ya derin bir devlet var ülkemizde bizi yöneten diye ben veya biz demiyoruz aslında, bir takım prof. olmuş diploma sahibi insanlar diyor.

Ben de diyorum ki derin bir dünya yönetimi var. Bu derin dünya yönetimi şuanda insanların bilinç altına üstün akıl olarak yerleştiriliyor. Bunun sebebide sizden akıllı olduklarını göstermek bunu yaptılar algısı oluşturmak için.

Peki onları üstün akıl zannedersek eğer bunu nasıl başardılar diye düşünmeniz gerek hemde hemen ve acilen.

Bununla ilgili benim bir kaç fikrim ve düşüncem var. Umarım sizede mantıklı ve akılcı gelecek.

Şimdi on tane insan düşünün ki bunların beşi aptal beşi akıllı. Ve siz akıllıların içesindesiniz. Ve yönetimi ele geçirmek istiyorsunuz. Soruyorum size ne yaparsınız ve kime oynarsınız…

Tabi ki aptallara çünkü onları kandırmak daha kolaydır. Akıllıları kandıramazsınız onlar sizinle mücadele edebilir hatta sizi halt edebilir.

İşte dünyayı yönetenlerde bu formülü uygulamışlardır. Yani bir kaç akıllı ortaya çıkarak akılsızların üzerine oynayarak dünyayı ele geçirmişlerdir. Böyle olduğundan dolayı bence onlarda akılsızlar ile birlikte beyinsiz olmuşlardır. Hatta akılsızlar onlardan daha değerlidir. Çünkü onları akla davet ederseniz akıllı olma ihtimalleri vardır.

Eğer bunun tam tersi olsa idi ki olamazdı çünkü akıllı insanlar kendilerini üstün görmektense kendi gibi akıllı insanlar ile çalışmayı tercih ederlerdi.

Şimdi anladınız mı neden dünyayı yönetenlerin akılsız ve beyinsiz insanlar olduğunu. Tabi bunun farkına varmak akıllı olmaktan çok düşünmeyi gerektirir. Tek yapmanız gereken düşünüp analiz etmek. Eğer gözlerinizde perde yok ve kalbiniz mühürlü değil ise…Aslında bunu anlamanın bir kaç yolu var. Bunu kendinizde test edebilirsiniz. Acizhane şunu tavsiye ediyorum. Maddeyi düşünmeden başka düşüncelere dalabiliyor iseniz kendinizi yaratıcıya ve ölümü yakın hissediyor iseniz gözlerinizde perde olamaz ve kalbiniz mühürlü değildir. (Bu acizhane benim düşüncelerimdir.)

Eğer konuyu anladı iseniz şimdi bu beyinsiz ve akılsızlar bizi nasıl yönetiyor diye düşünmemiz gerek…İnşallah oda yarın. Kafanız ağrımasın ve okumasını bilelim.

MAG

akılsızlar ve beyinsizlerdünya kimler tarafından yönetiliyordünyayı kimler yönetiyordünyayı yönetenler kim