HarmonyOS 2.0, gelen bilgilere göre rekor sayıda geliştiriciye ev sahipliği yapacak.

HarmonyOS için rekor sayı: Geliştiriciler akın ediyor.

HarmonyOS için rekor sayı: Geliştiriciler akın ediyor.

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan HarmonyOS 2.0, gelen bilgilere göre rekor sayıda geliştiriciye ev sahipliği yapacak.

ABD tarafından kara listeye alındıktan sonra ciddi yaptırımlar ile karşılaşan Huawei, geçtiğimiz günlerde merakla beklenen yeni işletim sistemi HarmonyOS‘u resmen tanıttı. Uzun süredir bu işletim sistemi üzerine çalışan şirket, bu hamlesi ile ABD’ye olan bağlılığını bir nebze olsun azalmayı hedefliyor.

“One as All, All as One” sloganı ile çıkış yapan yeni işletim sistemi, temelde Huawei’nin kullandığı EMUI arayüzüne benzerliği ile dikkat çekiyor. Birçok yeniliği de beraberinde getiren HarmonyOS 2.0, gelen bilgilere göre geliştiricilerden büyük talep görüyor.

Huawei, uzun zamandır konuşulan kendi işletim sistemi HarmonyOS’u tanıttı. Peki HarmonyOS işletim sistemi neler vaat ediyor?

500.000’den fazla geliştirici HarmonyOS ekosistemine katıldı

Şirkete göre, ABD yaptırımları nedeniyle yaşadıkları sıkıntılı günlerin geride kalması için HarmonyOS işletim sistemi büyük bir öneme sahip. Bu nedenle işletim sistemi üzerinde yoğun bir şekilde çalışan Huawei, HarmonyOS ekosistemini daha da üst seviyeye çıkaracak geliştiricilere ev sahipliği yapmayı planlıyor.

Detaylar, Haber Linki

cep telefonu işletim sistemleriçinlilerin işletim sistemiçinlilerin yazılımlarıharmonyOS indirme ve yüklemeharmonyOS işletim sistemi