En küçük elektrikli mini araç portatifi hazır.

Küçük elektrikli araç Microlino son şeklini aldı.

Küçük elektrikli araç Microlino son şeklini aldı.

Üretim yakın Küçük boyutları ve ön tarafta bulunan kapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Microlino 2.0’ın üçüncü ve son prototipi geliştirildi. Yapılan bazı değişikliklerle araç artık üretime hazır.

Tasarım konusunda BMW Isetta’nın modern hali olarak tanımlayabileceğimiz Microlino 2.0 isimli elektrikli araç artık geliştirme sürecinin son aşamasına girdi. Şirket, neredeye üretime hazır olan yeni prototiple karşımızda.

Son prototiple neler değişti?

Kabine erişimi ön taraftaki kapıyla sağlanan Microlino’nun son prototipi, öncekilere göre bazı yenilikler içeriyor. Örneğin yenilenen sade iç mekanda iki dijital ekran mevcut. Bunlardan ilki direksiyonun hemen arkasında yer alıyor ve dijital gösterge paneli olarak kullanılıyor. Daha küçük olan diğer ekran ise klima vb. özelliklerin kontrol edildiği panel olarak karşımıza çıkıyor. Önceki prototiplerde bu kontroller fiziksel düğmelerle yapılıyordu.

Microlino 2.0’ın son prototipinde dikkat çeken bir diğer detay da yeniden tasarlanan katlanabilir tavan özelliği oluyor. Şirket, içeridekilerin ferahlamasını sağlayacak açılabilir tavanın sürüş esnasında bile tek elle kolaylıkla açılıp kapatılabileceğini belirtiyor. Katlanabilir tavan özelliği üst seviye versiyonlarda standart olarak, giriş seviyesindeyse opsiyon olarak sunulacak.

Detaylar, Haber Linki

Dünya

elektrik Microlino 2.0elektrikli en küçük araçelektrikli mini araçlarMicrolino'nun son prototipi