Egosu sınırsız olanlar.

Artık tatmin olun.

Ego

Tatmin edilmesi mümkün olmayan aldıkça etrafı kaplayan çılgın egolu insanlar…

Varlığınız insanlık için her ne kadar tehdit olsada eninde sonunda teslimiyetiniz gerçekleşecektir. Ne fark eder bu yüzyılda bu evrende veya gelecek de başka bir yaşam formunda.

Tabi çılgınlık sizin kelimeniz ve sizin yaşam formunuz. Ancak bu yaşam formu sadece size ait değil. Onun için egolarınızı tatmin ederken insanları harcamaktan, onları kullanmaktan, onların haklarına ve hukuklarına tecavüzden vazgeçin, lütfen…

Biz asla sizin egolarınızı tatmin edemeyiz. Sizin egonuzu ancak ateş tatmin edecektir. Zaten ona inanıp ona tapmıyor musunuz?

Dünya sizin egonuzla değişmeye başladı, insanlık sizin egolarınız ile insanlığını yitiriyor, yaşam formu sizin egonuz sayesinde kendini kaybediyor…

Maddenin içinde boğulurken, iletişim ağı oluşturup insanlıgı kontrol altına almışken daha neyin egosunun peşindesiniz bu da bir tartışma konusu.

Anladım siz öyle bir egoya sahipsiniz ki yaratıcıyı oynamak istiyorsunuz. Buyrun o zaman sahne sizin…Tüm kalan egolarınızı da tatmin edin. Sonucu hep beraber göreceğiz.

Haber Veriyoruz

Güncel

egolu insanlaregosu tatmin olmayanlaregoyu tatmin etmek