Dünya kirlendi ise bunu siz yaptınız…

Düşünce kirliliği ve bedensel kirlilik.

Arkasından da temizlemek ve temizlenmek için emekleri çalan siz oldunuz. Dünyayı bu kadar seviyordunuz da neden kirlettiniz…

  • Düşünce kirliliğinden fiziksel kirliliğe kadar tüm kirlilik sizin eseriniz. Şimdi kalkıp da yıllardır araştırıp da çözemediğiniz suyun varlığının kirli olduğunu iddia ederek suyu insanlara paralı satmanız ne kadar vahim bir durum.  Sadece su mu, yakında havayı da paralı satacaksınız… Ekmeği söylemiyorum çünkü onu siz icat edip değiştiren ve kirleten de sizsiniz… En önemlisi ise insanların fiziksel yapıları ile oynayıp arkasında onları iyileştirecek ilaçları satmanız.

Ne kadar komik bir hayat formu oluşturmuşsunuz. Yazık ki insanlar bunun farkın değiller. Belki de farkındalar ama bir hiç korkusu yüzünden tepki gösteremiyorlar. Sürekli inançtan bahsedenlerin korkusu ise bambaşka bir durum.

  • Peki hayatı bu şekilde kabul edenlere ne demeli…Sanki dünya ve düzen bu şekilde yaratıldı da kabul etmek zorundayız. Yok, yok siz üstün ırksınız çünkü hayvanlar var… Bir öyle bir böyle hareket eden insaoğlundan ne beklenebilir ki zaten. Samimiyeti basitliğe indirgemiş, doğruluğu saçmalık olarak tanımlamış, dürüstlüğü ise beş para etmeyen bir değer biçilmiş.
  • Tabi ki dünya kirlenecek…İnsan, insanlığını kavrayıp algılamayamadığı sürece dünyanın kirlenmesi, düşüncelerin bir pislik haline gelmesi çok normal. Çaresizliğin ve korkmuşluğun sonucu bu olur…Kirli bir dünya da kirli bir insan…

MAG

düşünce kirliliğiinsan ve dünya kirlendi mikirlenen dünyakirlenen insankirli bir hayat formu