Bana ne sizin sahip olduğunuz hayattan.

Bir hayvan gibi ölür giderim...

Ulan gelen sömürdü giden sömürdü hayatlar hiç edildi…Şimdi herkes günah çıkarıyor sanki.

Bu nasıl bir durum veya nasıl bir iş. İnsanların hayatları ile oyna ondan sonra günah çıkar. Kusura bakma ama ben almayayım. Eğer bir kez daha dünyaya gelse idim belki düşünürdüm.

Hak ediyor iseniz yine de şanslısınız sonsuzluk hayatı diye bir durum söz konusu. Bir de tabi hesap verme. Tabi buda inananlar için. Bunu da zaman ve mekan daralınca göreceğiz.

İşte inanca göre ve sonsuzluk hayatının ilk adımlarında 3 harfli bir kelime var tüm insanlık için var olmayı ifade eden. Belki tüm evrendeki var oluşlar içindir…

  • Hak; Tersten okuduğunuzda kah sanki bize güler gibi oluyor ama işte benim bu kelimelere olan takıntımdan kaynaklanıyor.

Deseler ki yeni bir dil yazalım yeni bir dil bulalım hemen ortaya atılacağım. Çünkü bu New Order dedikleri yeni dünya düzeninde zaten yeni bir dil dayatacaklar. Artık insanların beyinlerin yıkanmış ve yeni bir hafıza oluşturacakları için bu onlar için zorluk olmayacak.

  • Düşünsenize bunu yüz yıl önce yapmaya kalksalardı yani teknoloji bu kadar gelişmeden tüm dünya bir dil konuşsun deselerdi…

Ahh neler olurdu bir bilseniz. En azından bu duruma gelmeyeceğimiz kesindi. Yani tüm insanlık önceden aynı dili konuşsa idi bugün teknoloji hayatımıza hakim olamazdı.

İşte teknoloji hayatımıza yani iç ve dış dünyamıza sahip olduğu için yeni bir dil istiyorlar. Bu onlar için çok iyi olacak. Herşeyi daha rahat kontrol altında tutacaklar.

Benim itirazlarım ondan. Benim yazmalarım ondan. Benim haykırmam ondandır. Yoksa banane der bir hayvan gibi olur köşemde ölmeyi beklerim.

Yaratıcı akıl vermiş, düşünme yetisi vermiş, araştır kulum demiş, öğren demiş, bul demiş ve paylaş demiş…sadece ondan.

  • Yoksa bana ne nasıl ve kimler tarafından sömürülüryorsunuz veya hayatınız hiç ediliyor.

Hani bir zaman sonsuzluk hayatında karşılaşır selam verir isek birbirimize ondan bende paylaşıyorum. Yoksa bana ne…

MAG

bana ne sizin hayatınızdaninsanlık için yeni bir dilnew order ne demekyeni bir dilyeni dünya düzeni