Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Aslıhan Özkan(24), 10 kez şikayetçi olduğu…

Şiddet mağduru kadın isyan etti.

Şiddet mağduru kadın isyan etti: “Ya beni ya da bebeğimizi öldürecek”.

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Aslıhan Özkan(24), 10 kez şikayetçi olduğu ve uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Ali Özkan(27) tarafından şiddete maruz kaldığını iddia etti. Boşanma davası açtığını söyleyen Aslıhan, “Ali, 6 aylık bebeğimizi öldürmeye kalkıştı. Yine de tutuklanmadı. Ya beni ya da bebeğimizi öldürecek. Adalet nerede? Emine Bulut gibi öldürülmek istemiyorum” dedi.

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Aslıhan Özkan, 1 yıldır evli olduğu eşi Ali Özkan tarafından şiddet gördüğünü iddia etti. Edinilen bilgiye göre, 24 Ekim 2020 tarihinde Ali Özkan, eşi Aslıhan Özkan’a şiddet uygulayıp, evden attı. Daha sonra Özkan, 6 aylık bebeğini rehin alarak, eve benzin döktü. Olay yerine gelen polis ekipleri, Özkan’ı evi yakmaması için ikna ederek, bebeği annesine teslim etti. Bu olayın ardından darp raporu alan Aslıhan Özkan, boşanma davası açtı.

Aslıhan Özkan, kendisine şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini iddia ettiği Ali Özkan hakkında kolluk kuvvetlerine giderek, 10 kez şikayette bulunduğunu ve uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi.

Detaylar, Haber Linki

aslıhan özkan şiddetaydının didim ilçesikadına şiddet 2021kadınlara şiddetşiddet mağduru kadınlar