Airbnb firması sahtekar bir firmadır. They are extortioning house owners money.

İnsanların parasını gasp etmektedir.

Airbnb firması dolandırıcı bir firmadır.

  • İnsanların evlerini kullanarak hem onları sömürmekte hemde yazılan saçma sapan yazıları göz önünde bulundurarak paralarını gasp etmektedir. Hem komisyon almaktadar hemde çeşitli oyunlar oynayarak değişik değişik insanlar bularak evlere göndermekte kimlerin bazı konularda zayıf kimlerin güçlü olduğunu öğrenerek paralarını gasp etmektedir.

Sakın airbnb ile çalışmayın. Dont make business with airbnb.com. Because they are just using your house and your house money…airbnb very bad company.

Ayrıca kendi kafasına göre fiyat politikası uygulamakta, indirim yapmakta ve sayfalarına yazılan yazıları delillere dayandırmadan keyfi söylemlerle hareket ederek bir takım insanların paralarını ödememektedirler. 3 üncü firmalar diye tanımladıkları da aslında kurmuş oldukları network ağında bazı kişilerin aracılık yaparak datalara müdahalesedir.

  • Web sitelerine tonlarca yazı yazmalarına rağmen tek yaptıkları iş başkalarının sırtından para kazanmaktır. Ayrıca evlere gönderilecek misafirler seçilmekte ve ona göre evlere göndirilmekte. Yani kontrollü bir ev bulma ve insanları bu evlerde misafir etme olayından başka bir durum değildir.

Üstüne üstlük rezervasyon paralarını günler önceden alarak ev sahiplerine misafir kaldıktan bir hafta sonra ödeme yapıyorlar tabi birde ödeme yapmayabilirler neymiş efendim ev sahibi önemli değil kalan kişi önemli imiş çünkü parayı veren o tam bir şeytani mantık.

Halbuki tam tersi olması gerek çünkü insanların evini kullanıyorsunuz ama yasal hakları kalan kişiye yorumluyor ayrıca ev sahiplerinin parası geç ödüyorlar.

Üstüne üstlük hem indirim yapıyor, hem erken ödeme alıyor, hem de parayı ev sahibine geç ödüyor. Yani parayı kullanıyor. Hem sizi ev sahibi olarak hemde kalan kişiyi kontrol altında tutuyor.

İşte şeytanilerin ticari mantığı…Noone punish me about someone lie and mistakes.

Haber Veriyoruz

Gündem

about airbnb companyair bnb nasıl bir firmaairbnb ev sahiplerini kullanıyorairbnb kimin?airbnb misafirleriairbnb paraları ödemiyor