2 milyon 620 bin liralık araçla ifade vermeye gittiği öne sürülen Cübbeli Ahmet Hoca.

2 milyon 600 bin liralık araç hakkında sessizliğini bozdu.

Cübbeli Ahmet Hoca, 2 milyon 600 bin liralık araç hakkında sessizliğini bozdu.

2 milyon 620 bin liralık araçla ifade vermeye gittiği öne sürülen Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları kesin bir dille yalanlayarak bahsi geçen aracın kendisine ait olmadığını belirtti.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Cübbeli Ahmet Hoca’nın ifade vermeye 2 milyon 620 bin liralık araçla gittiğini öne sürerek “Bu insanlar bu lüksü yaşayacak parayı nereden buluyor?” diye sordu. Gündeme bomba gibi düşen bu sözlere Cübbeli Ahmet Hoca’dan yanıt gecikmedi.

“BU İNSANLAR LÜKSÜ YAŞAYACAK PARAYI NEREDEN BULUYOR?”

Bekaroğlu, sosyal medya hesabından “Cübbeli Ahmet’in ifadeye geldiği arabasının markası bilmeyenler olabilir. Audi A 8 L (Long) değeri ise 2 milyon 620 bin tl.” şeklinde paylaşım yapan bir kişinin paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullanmıştı: “İki soru var.1. Bu insanlar bu lüksü yaşayacak parayı nereden buluyor? 2. Müslümanlık lüksü israf görür, israfı da haram. Peki bu taifenin lüks merakı nereden geliyor; hadi kendilerini din adamı belleyenleri ikna ediyorlar, kendilerine ne diyorlar acaba?”

CÜBBELİ’DEN YANIT VAR

Bekaroğlu’nun bu sitemine Cübbeli Ahmet’ten yanıt gecikmedi. İddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Cübbeli, bahsi geçen aracın kendisine ait olmadığını ve fotoğrafın 2018 yılında Antalya’da çekildiğini belirtti.
İşte Cübbeli Ahmet Hoca’nın o paylaşımı;

Mehmet Bekaroğlu’nun yalan bir habere dayanarak attığı “İki soru var” yazısına cevabım: “iki yalan var!”

Detaylar, Haber Linki

Cübbeli Ahmet Hoca'nın ifadecübbeli ahmet hocanın arabasıcübbeli lüks araçen pahalı arabalar