Alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan kadın müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

O ilçede panik! Ölü sayısı 3’e çıktı…

Manisa’nın Soma ilçesinde 9 gün önce metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan kadın müdahaleye rağmen kurtarılamadı, ilçede son bir haftada sahte içkiden ölenlerin sayısı 3’e çıktı.

Alınan bilgiye göre, 24 Ocak’ta mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetiyle ailesi tarafından İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürülen Fatma Öz’e (52), metil alkol zehirlenmesi tanısı konuldu. Öz, tedavi gördüğü yoğun bakım servisindeki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Tombik

Polis, olayın, sahte içki imal ettiği öne sürülen Ü.İ. ile büfesinde sahte içki sattığı iddia edilen E.İ.G. ile bağlantısı olup olmadığını araştırıyor.

Bu arada, metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle Soma Devlet Hastanesine başvuran Mehmet A’nın (51) polise verdiği ifadede, sahte içkiyi geçen hafta E.İ.G’den satın aldığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan ancak daha sonra adli kontrol şartıyla salıverilen ve daha sonra tekrar gözaltına alınan Ü.İ. ile E.İ.G. ise tutuklandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks