ABD de silahlı saldırı. Uluslararası haber ajansları üç kişinin yaşamını yitirdiğini bildiriyor.

ABD’de süpermarkette silahlı saldırı.

Ülkenin en büyük süpermarket zincirinin bir şubesinde yaklaşık 30 el silah sesi duyuldu, uluslararası haber ajansları üç kişinin yaşamını yitirdiğini bildiriyor. Bir görgü tanığı, “Çalışanlar çığlık atıyordu ve müşteriler de çığlık atmaya başladı. İnsanlar can havliyle dışarı kaçtı” sözleriyle yaşanan dehşeti anlattı.

New York’taki terör saldırısıyla sarsılan ABD’de, ülkenin orta kesiminde yer alan Colorado’daki bir süpermarkette silahlı saldırı düzenlendi.

Tombik

Ünlü market zinciri Walmart’ın Denver’ın hemen yanındaki Thornton kentindeki şubesinde ateş açan saldırgan, üç kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Reuters haber ajansı, üçüncü kurbanın bir kadın olduğunu son dakika koduyla duyurdu.

Thornton polisi, saldırıyı kimin yaptığıyla ilgili henüz bir açıklama yapmış değil. Resmi Twitter hesabından saldırganın artık ‘aktif’ olmadığı duyuruldu.ilminde de rol almıştı.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks