30 yaş sendromu herkesin malumu. Hele kadınlarda görülen ‘yaşlanıyor muyum’ korkusuyla birleşince iyice ayyuka çıkıyor.

30 yaşına giren Rihanna’da da 30 yaş sendromu olur mu?

30 yaş sendromu herkesin malumu. Hele kadınlarda görülen ‘yaşlanıyor muyum’ korkusuyla birleşince iyice ayyuka çıkıyor. Çocukluğu ve ergenliği de sorunlu geçmiş, ailevi problemler yaşamış Rihanna da bu sendromdan muzdarip olmuş olabilir mi?

Hani hafiften de kilo almaya başladı Rihanna. Acaba kendini hafiften salmasının 30 yaş sendromuyla bir alakası olabilir mi?

Tombik

“Unumu eledim eleğimi astım, bir sürü hit şarkı yaptım daha ne yapayım?” diye düşünerek tüm gün TLC’de “Ağır Yaşamlar” izleyip fast-food yiyor olmasın?

Gerçi aldığı kilolar da yakışmamış değil hani. Eğer bilinçli bir kilo alımıysa gayet hoş görünüyor, aynen devam. Ama, aman sağlığa dikkat.

Uzmanlar, “30’uncu yaşla birlikte geç kalmışlık hüznü, kendini sorgulama, başarısızlık düşüncesi, kendini beğenmeme durumu ortaya çıkıyor. Bu, 30 yaş sendromunun ortaya çıkışını bariz şekilde ortaya koyuyor” diyor.

Büyük sanatçılar ve ünlü isimler de bu gibi sendromlara açık olabiliyor. Özellikle 27’ler Kulübü dediğimiz, birçok önemli ismin 27 yaşında hayata veda etmesi de bu sendromlardan biri. Jimi Hendrix, Jeff Buckley, Janis Joplin, Kurt Cobain ve son olarak Amy Winehouse gibi isimler’in ufak ufak başlayan sorunları, maalesef 27 yaşında aramızdan ayrılmalarıyla sonuçlanmıştı.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks