TURİZM Etkinlik ve Eğlence Yatırımcıları Derneği (TEEYAD) yönetimi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin.

Yabancı çalışanda kayıt dışı sorunu.

ANTALYA, (DHA) – TURİZM Etkinlik ve Eğlence Yatırımcıları Derneği (TEEYAD) yönetimi, derneğin kuruluşunun ardından ilk ziyaretini Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na (ATSO) gerçekleştirdi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Başkan Yardımcısı Mustafa Atılgan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ayhan Kızılsavaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Şahin’in yer aldığı görüşmeye, TEEYAD Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Arı ve yönetimi katıldı.

Pandemi döneminde işlerinin tamamen durduğunu ifade eden TEEYAD Başkanı Oktay Arı, “Sektör olarak bu süreçte en ufak bir çalışmamız olmadı. İşlerimiz tamamen durdu. Kasalarımıza herhangi bir gelir koyamadık. Eğlence ve etkinlik yatırımcıları olarak çok zor bir dönem yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Antalya turizminin bugünlere gelmesinde en büyük paylardan birinin eğlence ve animasyon olduğunu ifade eden Arı, “Dernek olarak turizm sektörü içerisinde etkimizin ne kadar yoğun olduğunu göstermek istiyoruz” dedi. ATSO’nun kentin en önemli sivil toplum örgütü olduğunu söyleyen Arı, “Bu anlamda derneğimizin ilk ziyaretini de ATSO’ya gerçekleştiriyoruz. Sektörümüzün bugün aktardığımız sorunlarını da Davut başkanımızın yakından ilgilenerek duyuracağına eminiz” dedi.

detaylar, HaberLinki

Yazarlar

kayıtsız işçi yabancıteeyad açılımı nedirTEEYAD Başkanı Oktay Arıyurtdışı kayıtsız çalışan