Sosyal ağlar birer hücredir.

Kurallar ve izin çerçevesinde diğer hücreler ile bağlantı kurabilirsiniz.

Dünyadaki tüm sosyal ağ paylaşımları insanları ele geçirme ve yönetme platformlarıdır.

Hangi dilde yazıldığı, hangi ülkede üretildiğine bakılmaksızın bu yazılımların amacı budur. Bunu anlamamak ve kavrayamamak eğitimsizliğin sonucudur.

  • Aldığınız eğitimin ne kadar gerçek bir eğitim olduğu aslında bir tartışma konusudur.

Eğitim kitaplarını hazırlayanlar kimlerdir, içindeki veriler hangi delillere hangi şahitlere dayanarak hazırlanmış bilimsel verilerdir. Ve bu kitapların okutulması neden zorunludur.

Neden insan aklı vi zihni kullanılarak bir eğitim sistemi oluşturulmuyor. Sürekli geçmiş öğretilerek, hedeflenen amaç nedir?

Düşünmeden bulmak, düşünmeden bilgiye ulaşmak, düşünmeden savunmak ve tartışmak size verilen eğitimin ne kadar aciz ve basit olduğunu göstermektedir. Bunun farkına varamamak ise bir saplantıdır. Duyarsızlık ve kabullenmişlik saplantısı. İşte bu iki saplantı sizin hayatınızı ele geçirmiş ve yönetmektedir.

Sosyal ağlarda bu iki saplantının baş yapıtlarıdır.

Sosyal ağlar sizin içinizdekini alarak dışarı verip sizi şekillendirmek de ve tekrar başka bir boyut halinde size geri dönmektedir.

  • Geri dönüşler kabullenmişliğinizi oluşturmakta birlikte getirdiklerini anlamamanız ise duyarsızlığı meydana getirmektedir. Ve bu durum bir saplantı haline gelerek sürekli devam etmektedir.

Sosyal ağlar gerçek de birer hücreden farksızdır. Bilgileriniz ve siz o hücrede bulunarak o sosyal ağın esiri olmuşsunuzdur.

Hücre bağlantıları ancak sosyal ağları yazanların izin ve kuralları ile meydana gelir. Bu bağlantılardaki bilgiler kaydedilir, filtrelenir, süzülür ve size farklı bir şekilde tekrar gönderilir. Çünkü amaç burada sizi yönetmektir.

Haber Veriyoruz

dünyadaki sosyal ağlarhapsedilen insan hayatısosyal ağ nedir?sosyal ağlar bir hücre misosyal ağların amacı