Ön görülen zamlı Temmuz 2021 emekli maaş artışları.

En Düşük Memur Emeklisi Bağ- Kur ve SSK Kaç TL Olacak?

2021 Zamlı Temmuz yeni Emekli Maaş Tablosu! En Düşük Memur Emeklisi Bağ- Kur ve SSK Kaç TL Olacak?

SSK, Bağ- Kur ve Memur Emeklisi maaşlarına Temmuz ayında ikinci zam yapılacak. ilk 6 aylık enflasyon farkı ise mevcut zam oranına eklenerek emekli maaşlarına yansıtılıyor. Beklenti anketine göre ise Temmuz ayı maaş zammı 6,80 olacağı ön görülüyor. İşte ön görülen zamlı emeli maaş tablosu…

Tüm emekliler 2021 Temmuz ayı içerisinde maaşlarına yapılacak ikinci zam oranı için yapılacak açıklamaya yönelmiş durumda. Ocak zammı sonrasında Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre ilk 4 ayın enflasyon oranları ocakta yüzde 1,68, şubatta yüzde 0,91, martta yüzde 1,08, nisan ayında da yüzde 1,68 olarak açıklandı. 3 Haziran Perşembe günü Mayıs ayına ilişkin kritik enflasyon verisi açıklanacak. Açıklanan veri ile yani SSK, Bağ- Kur ve Memur Emeklisi maaşlarını belirleyecek.

Peki Temmuz ayında emekli maaşları ne kadar olacak? İşte detaylar…

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?
İkramiyelere zam yapılacak mı?

Memur maaş zammı ne kadar olacak?

Merkez Bankası’nın son beklenti anketinde mayıs enflasyonu yüzde 1,27 olarak öngörülmüştü. Ekonomistlerin ve farklı kurumların tahminleri de yüzde 1,18-1,73 aralığında değişiyor. Beklenti anketine paralel sonuçla 5 aylık enflasyon yüzde 6,80’e çıkacak. Tahminler içinde yüzde 1,73’lük aylık enflasyon durumunda 5 aylık kümülatif enflasyon yani zammı tayin edecek oran yüzde 7,28’e yükseleceği belirtildi.

Emekliye Ocak ayın Yüzde 8.36 Zam Yapılmıştı. Emekliler 5 Temmuz ayında kesin oranı öğrenip, aynı ay içerisinde zamlı ödemelerini alacak.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak zammı ise yüzde 8.36 olarak gerçekleşmişti.Emeklilere Temmuz Ayında Zamlı Bayram İkramiyesi Yatacak!Yılda iki defa yatırılan emekli bayram İkramiyeleri Ramazan Bayramında.

SSK, Bağ- Kur ve Memur Emeklileri Temmuz ayında maaş zammının yanı sıra zamlı Emekli İkramiyelerini de alacak.Kurban Bayramı emekli İkramiyelerinin ne zaman yatırılacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Lakin 2021 Kurban Bayramı 20 Temmuz günü başlayacak Emekli ikramiyelerinin de bayramdan önceki hafta yatırılması bekleniyor.

Detaylar, Haber Linki

Dünya

2021 temmuz emekli maaşı zammıemekli maaşları zammıtemmuz 2021 emekli zamyeni gelencek emekli maaş zammı