Giza Piramitlerini uzaylılar yaptı.

'Giza Piramitleri'ni uzaylılar yaptı' diyen Elon Musk'a Mısırlı bakandan davet

‘Giza Piramitleri’ni uzaylılar yaptı’ diyen Elon Musk’a Mısırlı bakandan davet.

Tesla ve SpaceX’in tepe yöneticisi (CEO) iş insanı Elon Musk’ın sosyal medya hesabında “Giza Piramitlerini uzaylılar yaptı” mesajının ardından, Mısırlı bir bakan ünlü CEO’yu ülkesine davet etti.

Elon Musk, 31 Temmuz Cuma günü paylaştığı Twitter mesajında, “Açıkça söylemek gerekirse piramitleri uzaylılar (yaratıklar) yaptı” ifadelerini kullanmıştı. Twitter’da 37 milyon takipçisi bulunan Musk’ın bu mesajı 500 bini aşkın beğeni alırken, 84 bini kişi tarafından da yeniden paylaşıldı.

Söz konusu mesajın internette yayılması sonrası açıklama yapan Mısır Uluslararası İşbirliği Bakanı Rania al Mashat ise Giza Piramitleri’nin insanlar tarafından yapıldığını belirterek Musk’ı ülkesine davet etti.

Mashat paylaştığı mesajında, “Çalışmalarınızı beğeniyle takip ediyorum. Sizi ve SpaceX ekibini, piramitlerin nasıl yapıldığına dair bulunan yazıtları incelemeye davet ediyorum. Ayrıca piramitleri yapanlara ait mezarlara göz atmanızı tavsiye ederim. Bay Musk, sizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Giza piramitlerini insanların yaptığını belirten Mısırlı Bakan Mashat, doksanlı yıllarda bulunan ve piramitleri inşa eden ustalara ait olduğu belirlenen mezarların bunun en büyük kanıtı olduğunu da sözlerine ekledi.

Detaylar, Haber Linki

Giza PiramitleriGiza Piramitlerini uzaylılarpiramitleri kim yaptıTesla ve SpaceX'in tepe yöneticisi