Filmlerdeki ikonik silahları gerçeğe dönüştüren The Hacksmith kanalı.

'Gerçek' Bir Işın Kılıcı Yaptı.

The Hacksmith YouTube Kanalı, ‘Gerçek’ Bir Işın Kılıcı Yaptı.

Daha önce de haberlerimize konuk ettiğimiz, filmlerdeki ikonik silahları gerçeğe dönüştüren The Hacksmith kanalı, ışın kılıcı olayına yeniden el attı. The Hacksmith, bu sefer ‘gerçek’ bir ışın kılıcı yapmak için yola çıktı.

YouTube’da farklı farklı alanlarda içerik üretimi yapan birçok YouTuber bulunuyor. Bunlardan bir tanesi de James Hobson’ın The Hacksmith kanalı. Ekip, daha önce Captain America’nın kalkanının, Thor’un çekicinin, X-Men’in pençelerinin ve Predator filmlerindeki termal görüntüleme kasklarının replikalarını yapmıştı.

Tabii yaptıkları işler sadece bunlardan da ibaret değil. Yaptıkları işler, çok çok uzaktaki bir galaksiye kadar da uzanıyor. Hobson, daha önce ‘protosaber’ ve Kylo-Ren’in üç çatallı ışın kılıcını da gerçeğe dönüştürmeyi başarmıştı.

The Hacksmith’ten ‘gerçek’ ışın kılıcı.

Hobson’ın Star Wars evrenine dair yaptığı bu işler, teknik olarak ışın kılıcı değildi ve metal borulardan yapılmıştı. ‘Gerçek’ bir ışın kılıcı, kabzasından dışarı çıkar ve kullanılmayacağı zamanlarda tekrar kabzasına geri döner.

The Hacksmith, YouTube’daki ‘Make It Real’ serisinde bu sorunu kökünden çözmeye karar verdi. Sonuç olarak ise dünyanın ilk geri çekilebilir, plazma temelli ışın kılıcı oluşturdu. Ancak Star Wars hayranları hemen heyecanlanmasın çünkü filmlerde gördüğümüz ışın kılıcından halen çok uzaktayız.

Detaylar, HAber Linki

filmlerde ışın kılıcıgerçek ışın kılıcıışın kılıçları gerçek miThe Hacksmith