DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdi.

Babacan’dan korkutan ekonomi değerlendirmesi: Bunlar daha iyi günler

Babacan’dan korkutan ekonomi değerlendirmesi: Bunlar daha iyi günler.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdi. “Para politikası yanlış, çünkü Merkez Bankası bağımsız değil. Bunlar daha iyi günler” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, corona virüsü yendikten sonra ilk kez canlı yayına çıktı. Dört dönem milletvekilliği, Dışişleri ve Ekonomi bakanlıkları, Başbakan Yardımcılığı yaptığı AKP’den istifa edip DEVA Partisi’ni kuran Ali Babacan, Türkiye İstatistik Kurumu’nun ‘tüketici güven endeksi’ hesaplamasında yaptığı değişikliği değerlendirdi; hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdi. FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayan Babacan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

GERÇEKLERİ SÖYLEYENLERE KARŞI ATAK BAŞLIYOR

* İktidardaki iki parti de gerçekleri duymak istemiyor. Gerçekleri söyleyenlere karşı bir atak başlıyor. Salgınla mücadelede büyük bir emek var ama eski güven kalmadı. Verilere güven yok. Sağlık Bakanı’nın Türkiye genelinde açıkladığı hasta sayısından daha fazla hasta Ankara’da var. Hükümetin sonuçları daha iyi göstermesi yanlış. Yöneticilerde ‘moral bozmayalım’ eğilimi oluyor, bu kabul edilemez. Gerçek tabloyu ortaya koyacaksınız ki insanlar daha dikkatli daha tedbirli olsun.

Detaylar, Haber Linki

Bunlar daha iyi günler.DEVA Partisi Genel BaşkanıFOX TV’de İsmail KüçükkayaGenel Başkanı Ali Babacan