Bilinmişlikten bilenmemezliğe doğru…

Tepedeki Tar i Kat...

Kim bu bizi yönetenler ve Dünyayı yönetmek isteyenler?

Şeytanın Tarikatı’nın başında kimler var?

Kimler insanlığı dijital köle yapmak istiyor?

İnsanlık şeytanın penceleri arasında mı?

Şeytaniler bedenimizin derinliklerine ne kadar ilerlediler?

Nereden çıktı bu düşünceler ve fikirler diye sorarsanız. En başta şunu belirtmeliyim ki eğer teslimiyetiniz gerçekleşti ise ki nereye teslim olduğunuz önemlidir, gerçekler o kadar berrak ve net bir şekilde beyninize gelir ki siz onu film zannederseniz.

Bir kere eğer bireye bir saldırı yapıldı ise bu bireyin dili, dini, ırkı ve inancı ne olursa olsun NE GÖRÜNTÜSÜNE, NE BULUNDUĞU KONUMA, NE ZENGİNLİĞİNE, NE FAKİRLİLİĞİNE, NE İLMİNE, NE KARİYERİNE NE DE EĞİTİMİNE BAKILMASIZIN başlangıç yapılmış demektir. Yani insanlığın köleleştirilmesi bireyden başlar.

Sizin kavrayamadığınız ve en büyük acısını hissedeceğiniz durum İSE bedenlerin bedenden çıkması ve bu da sadece bir bedenin olduğu delilinin kabul edilmemesidir. Hepimiz yani tüm insanlık bir surettir. Bir yansımadır. Bir kopyadır. Onun için bir bireyin değiştirilmesi tüm insanlığın değiştirilebileceğini ifade eder. NE YAZIK Kİ SİZ BUNU ANLAYAMIYORSUNUZ VE KAVRAYAMIYORSUNUZ.

Anlaşılmayan ve kavranamayan bir hayatı ancak sahip olduğunuz inancın aksi yönü yönetir. Yani size karşı insanlığınıza karşı düzenlenmiş bir düzen, bir sistem varlığını sizi halt ederek ispat etmek ister. Siz bunu da anlamadınız…

Şeytaniler kendilerini ispat etmeleri, varlıklarını göstere bilmeleri için insanlığı yok etmek ve yeni bir sahte insanlık oluşturmaktırlar.

Amaç; Tanrıyı oynamak yerine onun yarattığı ve güvendiği en önemli canlı olan insanın ona itaat etmesini engellemektir.

Haber Veriyoruz

bilinmişlikten bilinmemezliğeen tepecedeki tarikatiblislerin tarikatışeytaniler her yerdeşeytanilerin tarikatı