Aşı Pasaport’u ve insan kontrolü.

Aşı Pasaportu nedir?

Aşı pasaportu distopik mi yoksa normale mi döndürecek…

ABD de Cumhuriyetçiler Aşı pasaportlarının distopik olduğunu iddia ediyor. Uzmanlar ise aşı pasaportu ile daha çabuk normale döneceğimiz iddiasında.

Amerikanın % 50 den fazlası aşılanırken Cumhuriyetçiler Aşı Pasaport’u kullanımını başlatan işletmelere baskı uygulamaya başladı.

Aşı Pasaport: Bir kare kodudur. Eskiden bildiğiniz barkod okuyucunun geliştirilmiş halidir. Ancak burada ürün değil insan barkodlanmak istenmektedir. Bu kare kare koduna sahip olduğunuzda yani (aşı pasaportu) tüm şahsına, sahip olduklarınıza, yapacaklarınıza hatta daha önceden yaptıklarınız bu kare kodunda gizlenecek. Ve devlet istediğinde bunlara ulaşacak.

Aslında bu Aşı Pasaport’u bunu icat edenlere çalışan bir casus olarak tanımlayabiliriz. Dünya da her ne kadar Aşı Pasaportuna karşı çıkılsa da Sağlıkçılarda bu konuda baskı yapmaktadır. Bunun gerekli olduğu ve virüsten çıkış yolunun bu olacağını savunmaktalar.

Amerika da ise normale dönüşün sadece Aşı Pasaportuna sahip olmak olduğunu iddia eden sağlıkçılar bu konuda çok ısrarlı.

Hatta yapılan bir açıklamada; Georgetown Üniversitesi Hukuk Merkezi, Oneill Ulusal ve Küresel Sağlık Hukuku Enstitüsü müdürü Lawrence Gostin’in verdiği demeçte…

‘Aşı pasaportları doğru yapılırsa ve hakkaniyetle yapılırsa, normale daha çabuk dönüleceğiz, sevdiğimiz herşeye tekrar kavuşacağımız, tekrar seyehat etme özgürlüğümüz olacak, spor karşılaşmalarına gidebileceğiz, işe geri dönebileceğiz…’

açıklamasını yaparak insanları yaşamsal haklarına dokundu. Hatta bu cümlelelerde bunun zorunlu olacağı gibi ifadeler de çıkartılabilir.

Haber Veriyoruz

Distopik: Devlet tekelinde olan bir otorite.

aşı pasaportu nedir?aşı pasaportu zorunlu muinsanı kontrol altına almakare kodu nedir?